• Väitämme kaiken kehittämisen lähtevän nykytilan ymmärtämisestä. Kehittymistä ja uusiutumista voi tapahtua myös kantapään kautta, mutta tietoinen kehittäminen vaatii nykytilan selvittämistä. Sen voimme teille luvata.
 • Palvelumme

  Mikä on suurin haasteesi tällä hetkellä? Entä tulevaisuudessa?

  Ovat tarpeenne sitten perustehtävän toteuttamisessa tai työyhteisön uusiutumisessa, lähdemme aina liikkeelle nykytilan selvittämisestä. Sillanrakentajina teemme tarpeidenne mukaisia valmennuksia työnohjauksesta johtoryhmien kehittämisohjelmiin. Coachingilla ja työnohjauksella tuemme avainhenkilöiden uusiutumista. Tilanteesta ja kohderyhmästä riippuen teemme yksilö tai ryhmävalmennuksia.

   

  Työhyvinvointivalmennuksissa

  etsimme ja poistamme työyhteisön työhyvinvoinnin esteitä myönteisellä ja rakentavalla tavalla. Valmennuksissa vahvistamme ihmisten merkityksen tunnetta tutkimalla laajempaa tarkoitusta omaan työhön ja sen vaikutusta organisaation kokonaisprosesseissa. Tuemme työssä jaksamista lisäämällä ihmisten hallinnan tunnetta ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhönsä yhteisesti sovitun päämäärän tavoittamiseksi.

  Työnohjauksella kirkastamme lisäksi perustehtävää – miten arjen tekemiseni liittyy kokonaisuuteen ja miten minä voin auttaa työtoveriani omassa tehtävässään?

   

  Stressin hallintaan ja hyvinvointiin

  Käytössäsi on fysioakustinen -tuoli stressin purkuun, palautumiseen ja unen laadun parantamiseksi. FA-tuoli on kehitetty Suomessa yli 20 vuotta sitten ja sen vaikutuksia on tutkinut mm. Jyväskylän yliopisto, Sibelius Akatemia ja Tanskalainen StressAkademiet. .

  Kokemukseni mukaan FA-tuolin hyöty on parhaimmillaan työnohjausten ja coachausten yhteydessä.

  Tule kokemaan tuolin rentouttava vaikutus ja anna itsellesi hetki virkistäytymiseen!