• Olemme tehokkaita kartoittamaan työyhteisön nykytilan. Kehittämämme menetelmä antaa ryhmälle mahdollisuuden purkaa tuntojaan ja tarjoaa samalla kaikille kuulluksi tulemisen mahdollisuuden. Tämä luo pohjaa työyhteisön kehittymiselle ja antaa eväitä organisaation kehittämiselle.
 • Coaching

  Coachingin ja työnohjauksen

  avulla voit saavuttaa tuloksia itsesi kehittämisessä, inspiroitua uuteen, vahvistaa voimavaroja ja itsetuntemusta omassa työssäsi

   

  Tavoitteet 

  määritellään yhteistyössä asiakkaan kanssa prosessin alussa ja niiden toteutumista tarkastellaan matkan varrella. Työskentely on luottamuksellista, mikä on sekä coachauksen että työnohjauksen kivijalka. Noudatamme sekä coaching- että työnohjausyhdistysten (ICF:n ja STOry:n) toimintaperiaatteita.

   

  Prosessin 

  aikana autamme eri työkalujen ja oivalluttavien kysymysten avulla Sinua näkemään omat voimavarasi ja fokusoimaan ajatteluasi. Työtä tutkitaan ja arvioidaan osana omaa kehittymistä. Prosessissa tutkitaan työyhteisöön ja työrooliin liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja tunteita. Kannustamme viemään suunnitelman kohti tavoitteittesi mukaista toimintaa. Yhtä tärkeää on kysyä, mistä kannattaa luopua kuinmihin kannattaa keskittyä tulosten ja tasapainon saavuttamiseksi.

   

  Tarjoamme 

  yksilö-, pari- ja ryhmäohjausta sekä paikan päällä että skypen välityksellä toteutettuna. Prosessin pituus ja tavoitteiden laajuus vaikuttavat siihen kumman työskentelytavan valitset.

   

  Voit kokeilla tarjouksen mukaisella investoinnilla coachausta / työnohjausta ja sen jälkeen päättää sitoutumisesi prosessiin.